Intensificatoare de aromă și conservanți
Intensificatoarele de aromă, așa cum sugerează și numele, contribuie la amplificarea gustului perceput de crap atunci când se hrănește cu nada noastră sub formă de boilies, pelete, semințe sau nade granulate. Prin procedeul de intensificare a aromei, creștem eficacitatea nadei noastre, mai ales pe locurile de pescuit unde există o mare presiune din partea pescarilor de crap.
Conservanți - ce ar trebui să știm despre ei?
Conservantul pentru boilies proteice este un produs care ne permite să prelungim prospețimea boilies-urilor produse de noi și, prin urmare, utilitatea lor pentru consumul de către pești.
Un conservant de bună calitate pentru boilies are un gust și miros slab perceptibil, astfel încât impactul său asupra calității boilies-urilor este minim. Este bine de adăugat că cantitatea de conservant adăugată în timpul producției de boilies depinde de tipul de mix (pe bază de pește, vegetal, de nuci). De obicei, mixurile pe bază de pește necesită utilizarea unei cantități mai mari de conservant decât amestecurile în care predomină produsele vegetale.
Este important ca, în timpul fabricării boilies-urilor, conservantul să fie întotdeauna combinat cu partea lichidă. Astfel, va fi distribuit uniform în aluat, ceea ce va asigura cea mai bună eficacitate a acțiunii sale.
Recomandăm, de asemenea, uleiurile pentru boilies proteice disponibile în magazinul nostru.