Făinuri
Făinurile sunt un produs pulbere, de obicei măcinat fin, obținut cel mai des din animale sau plante. Făina este produsul pe baza căruia se creează atât de populara bilă proteică.
Tipuri de făinuri și utilizarea lor
Divizarea de bază a făinurilor este între făinurile animale și cele vegetale. Printre primele se numără, printre altele, cele mai populare făinuri de pește, dar și făinuri din diverse crustacee și moluște.
Făinurile vegetale includ, printre altele, făinuri obținute din soia, porumb sau alte cereale.
O altă făină, la fel de importantă în compunerea bilelor proteice, este făina de origine lactată, datorită conținutului ridicat de proteine atât de necesare crapilor pentru funcționarea corectă.
Făinurile, în afară de producția de bile, sunt de asemenea un excelent aditiv pentru orice fel de nade granulate cât și amestecuri create în scopul utilizării cu materiale solubile PVA.
Recomandăm să verificați, de asemenea, coloranții pentru bile disponibili în magazinul nostru.